Gästkort

Innehavare av gästkort är berättigad till följande 

  • Mat i skolmatsal ( middag från 1:a januari till frukost 5:e januari, 11 måltider)
  • Boende i skolsal
  • Fria bussresor med Skånetrafiken Lund på ordinarie avgångar. ( Var vänliga ta hänsyn till "Lundaborna", som har företräde, och släpp dem före på bussarna. Busschauffören KAN stoppa påstigning om de bedömer att bussen är full)
  • Lundaspelen T-Shirt ( möjlighet att trycka nr & namn under turneringen)

Information om priser och betalning

Boende på skola (ingår i gästkortet)

Tillgång till skolboende från ca kl 16.00 den 1 januari till morgonen den 5 januari.

Information om incheckning

Klubbar/lag tilldelas klassrum - i klassrummen får det plats från 10 till 50 personer - det vanligaste är att det bor ca 20 pers/klassrum. Vi fördelar platserna i klassrummen utifrån hur många personer laget/klubben kommer med. Lag måste ha med sig sovsäckar och luftmadrasser, eller liknande, att sova på.

Det är av yttersta vikt att vi vid anmälan får en så exakt siffra som möjligt på hur många som kommer. Att detta inte görs är den främsta anledningen till att klagomål uppstår vid ankomst.

UTCHECKNING

Utcheckning görs i samråd med förläggningsvärdarna på skolorna. Rummen måste godkännas av förläggningsvärdarna innan utcheckning - om ej godkänt kommer laget faktureras en städavgift.

Information om hemfärd

Boende på hotell (extra kostnad tillkommer)

Om man vill ha det lite bekvämare än klassrum är hotell ett alternativ. Om man väljer något av hotellalternativen ingår gästkort (se ovan).  Ni kommer bo på Hotel Radisson Blu eller   Motel L i Lund med bra förbindelser i närheten . Frukostbuffé ingår.

Vid boende på hotell kan max 4 personer bo i samma rum. Det finns alternativ för singel-, dubbel-, trebädds- och fyrbäddsrum.  Man kan önska hotellalternativ via registreringen. 

Priser

BOKNING SKER VIA ER ANMÄLNINGSSIDA!

Rum

Kostnad SEK

ca. kostnad EUR

Singelrum

4665 kr

395 eur

Dubbelrum

7050 kr (ca 3525 kr/person)

590 (approx. 295 eur/person)

Trebäddsrum

9295 kr (ca 3180 kr/person)

800 (approx. 265 eur/person)

Fyrbäddsrum

11340 kr (ca 2835 kr/person) 

950 (approx. 235 eur/person)