43:e Lundaspelen 2021!

OBS - Engelska siten uppdateras snabbast & med mest info!"Sparbanksstiftelsen Finn är en stolt sponsor för Lundaspelen"


Nu är anmälan öppen till Lundaspelen 2021!


Om drygt 7 månader är dags för den 43:e upplagan av Lundaspelen i Basketboll, den 1-5 januari 2021.

Det är mycket som inte är som vanligt just nu, vare sig privat, inom skola och arbete eller inom idrotten och basketbollen. Alla har varit tvungna att ändra sina vanor men vi hoppas alla på att det snart är över.

Vi planerar och arbetar för att Lundaspelen 2021 skall genomföras på samma sätt som vi gjort i många år och anmälan är nu öppen.


Vi har en begränsning i antal deltagande lag i de olika ålderskategorierna, vilket kan innebära att vi måste stänga för anmälan i någon grupp tidigare, så anmäl din klubb och dina lag i tid för att vara säker på att vara med.

Givetvis finns det idag en osäkerhet för hur Coronaviruset utvecklar sig under hösten och vintern, och även vilka restriktioner som finns. Basketlagen som anmäler sig riskerar dock ingenting, vid eventuella restriktioner för att genomföra turneringen så kommer vi att återbetala alla inbetalda avgifter.

Välkomna med anmälningar till Lundaspelen 2021!

->->


Se alla matcher live via Solidsport.

Lundaspelen 2019 blev en stor succé med rekordmånga deltagare som startade det nya året i Sveriges äldsta internationella basketturnering för ungdomar! Totalt deltog 376 lag från 12 olika länder och det spelades 972 matcher i 13 olika hallar runt om i Lund. Med hjälp av 94 domare och över 830 volontärer kunde Lundaspelen 2019 arrangeras och genomföras utan några problem!

Nu är det snart dags igen, den första januari smygstartar turneringen och håller sedan på till söndagen den femte januari.

Kan du inte vara på plats för att se matcherna?

Inga problem. Alla matcher kommer att sändas live via Solidsport. Klicka bara in på länken nedan, sätt dig bekvämt och värm en kopp choklad.

https://solidsport.com/lundaspelenbasket/news/watch-lundaspelen-live

Varmt välkommen till Lundaspelen 2020!


Nytt för 2020:
  • Vi kommer servera middag även den 1:a januari, på ankomstdagen. Detta ingår i gästkortet.
  • Kategorierna BU20/GU20 kommer istället vara BU23/GU23 för att fler spelare ska kunna kommaVarmt välkomna till Lundaspelen!
Få allt i mobilen via vår App "Lundaspelen basket"!

PICTURES & MOVIES Courtesy:Micke Dahl www.lomimedia.nu/foton.

PICTURES Courtesy Sydsvenskan

Information om turneringen hittas under menypunkterna "Turneringsinfo" samt "FAQ"Email: lundaspelenbball@gmail.com


Kommentarer